Välj en sida

Samla poäng tillsammans – beställ extrakort

Genom att hjälpas åt inom familjen samlar ni snabbare ihop poäng. Poängen använder ni sedan till att delbetala nästa service hos Peugeot. Här beställer du extrakort till familjemedlemmar över 18 år boende på samma adress som du. Extrakortet får samma villkor och fördelar som ditt huvudkort, och alla köp samlas på en faktura. Din kreditlimit omfattar både huvudkortet och samtliga extrakort med dig som betalningsansvarig för alla köp.

Avgift extrakort per år: 50 kr

Beställ Extrakort

Innan du beställer ett extrakort, dubbelkolla att din epostadress och mobilnummer är korrekta genom att besöka Min Profil »

Vänligen fyll i personnumret för personen som ska ha extrakort:

Jag bekräftar att angivna uppgifter är korrekta och att jag är betalningsansvarig för de transaktioner som utförs på extrakortet i enlighet med kontovillkoren på peugeotkort.se samt att det är mitt ansvar att se till att extrakortsinnehavaren är medveten om och följer kontovillkoren. För detaljerad information avseende DNB:s behandling av personuppgifter, se DNB:s integritetspolicy som även den finns tillgänglig på peugeotkort.se.

[egg id=”3″]

Skaffa extrakort och få 10 000 poäng & en påse Ahlgrens bilar

Fler kort = fler poäng! Skaffa extrakort senast den 31/10, då får du 10 000 poäng – samt en påse Ahlgrens bilar*.

*Villkor: Erbjudandet gäller en gång per kund. Kupongen för att hämta ut en Ahlgrens bilar skickas via SMS och löses in på Coop, Hemköp, CityGross eller Willys. För att få SMS behöver du ha ett godkänt mobilnummer inlagt under din profil.

Du som huvudkortinnehavare är betalningsansvarig för de transaktioner som utförs på extrakortet i enlighet med kontovillkoren på peugeotkort.se. Extrakort kan utfärdas till familjemedlemmar över 18 år boende på samma adress som du. Avgift extrakort per år: 50 kr (Fri årsavgift första året).