Välj en sida

ERBJUDANDE

100:- rabatt på hyttkategori Cabin Standard + gratis barnarmband 24/6 – 10/8

Eller ring 08-702 72 00 och uppge kod SAMDNBL

Gäller endast ord. 21-timmarskryssning utvalda datum under lovperioder 2019 tillägg övriga hyttkategorier. Begränsat antal platser.


Birka Cruises fartyg avgår från Stadsgårdsterminalen i Stockholm kl.17.00 och tillbaka 14.00 dagen efter. Anslutningsbussar avgår dagligen från 80-tal orter runt om i Sverige. Åldersgräns 23 år utan målsman.

Sommarmys på Birka Cruises!

Skolloven är små pauser i vardagen och familjernas tid hos Birka. Vi tar hand om markservicen, det enda ni behöver göra är att koppla av och njuta av varandras sällskap.

Vår maskot Bianka är på plats och hittar på en massa skoj tillsammans med sina kompisar Skeppsråttorna. Det blir familjeunderhållning, sång och musik, godisbingo, film, familjedisco och mycket mer. Njut av sol och värme på terrassen och ta ett dopp i poolen. För de lite större barnen har vi dessutom fixat ett eget rum med pingisbord, fotbollsspel, WiFi och X-box Kinect.

Shoppa till taxfree-priser och kom till dukat bord i någon av våra restauranger. Välj mellan buffé, menyer för barn och vuxna, smårätter, lite större eller mitt emellan. Dessutom bjuder vi på dans och underhållning med våra artister.
Bäst av allt – familjen får 21 värdefulla timmar tillsammans.